Nästa artikel
Arkösunds camping i ny regi
NYHETER

Arkösunds camping i ny regi

Publicerad 27 april 2016 (uppdaterad 24 oktober 2019)
Dennis Aronsson blir ny arrendator för Arkösunds camping de närmaste tre åren. Hittills har Caravan Club drivit campingen men nästa vecka skriver Norrköpings kommun under arrendeavtalet och till Kristi Himmelsfärd blir det nypremiär.

Det blir en snabbstart för Dennis Aronsson som tidigare har jobbat som anställd på campingen. Det sent påskrivna arrendeavtalet löper på tre år som kan komma att förlängas och planerna är att det ska bli båtuthyrning och det ska finnas segways, cyklar och längre fram styrpulpetbåtar för de som använder de hundra långtidsplatserna eller de 30 övriga.

– Jag ska öppna till Kristi himmelsfärdsdag så det är otroligt mycket att göra just nu, säger Dennis Aronsson till Norrköpings tidning. Det ska bli kul att driva campingen och jag ska bredda verksamheten och satsa mer på barnfamiljerna. Vi ska göra en ny hemsida där man även kan se vilka arrangemang som äger rum i och runt Arkösund när man planerar sin vistelse. Jag ska samarbeta med övriga föreningar på orten så att vi tillsammans kan locka turister till området. Campingplatsen är fullt funktionell men det har inte gjorts några större investeringar på länge så det finns en del att ta itu med.

Var?
Sidan turistmål.se röstade fram Arkösunds camping som bästa camping år 2011.

Öster om Norrköping, efter väg 209 vid infarten till Arkösund.

GPS: N58° 29' 28", E16° 55' 8"

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.