Nästa artikel
Besikta öppnar ny station i Ulricehamn
NYHETER

Besikta öppnar ny station i Ulricehamn

Publicerad 23 mars 2016 (uppdaterad 23 mars 2016)
Besikta bilprovning öppnar en ny station i Ulricehamn i sommar. Stationen besiktigar husbilar upp till 3,5 ton.

Under sommaren 2016 utökar Besikta sin stationsnärvaro med en nyetablering i Ulricehamn. De kommer även i samband med den lagstadgade kontrollbesiktningen att erbjuda utökade kontroller av den elektronik som styr ABS-bromsar och krockkuddar. Genom Besiktas statistik säger de sig ha upptäckt att många moderna bilar har avvikelser i elektroniken som styr just dessa viktiga säkerhetssystem men rapporterar inte eventuella avvikelser till Transportstyrelsen

– Med etableringen ger vi boende i Ulricehamn med omnejd möjlighet till en säkrare besiktning när de ska besikta bilen, säger Mats Pettersson, Marknadsområdeschef för Besikta bilprovning. Vi har fått många förfrågningar om Besikta kommer etablera sig i området, så nu känns det jättebra att kunna svara ja på den frågan.

Den nya Besiktastationen kommer att erbjuda kontrollbesiktningar och efterkontroller av personbilar, lätta lastbilar, lätta släp och MC med en vikt upp till 3 500 kg. Besiktas station i Ulricehamn kommer att ligga på Boråsvägen 25 och ha öppet måndag till fredag, kl 7-16.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.