Nästa artikel
Besiktning på Tjörn
NYHETER

Besiktning på Tjörn

Publicerad 3 mars 2016
Antalet besiktningsstationer fortsätter att öka och nu är det dags för Tjörn. Besiktas nya station besiktigar såväl husbilar upp till 3,5 ton samt husvagnar.

Under sommaren 2016 utökar Besikta sin stationsnärvaro med en nyetablering på Tjörn.

– Med etableringen ger vi boende på Tjörn med omnejd möjlighet till en säkrare besiktning när de ska besikta bilen, säger Mats Pettersson, Marknadsområdeschef för Besikta bilprovning i ett pressmedelande. Vi har fått många förfrågningar om Besikta kommer etablera sig i området, så nu känns det jättebra att kunna svara ja på den frågan.

Den nya Besiktastationen kommer att erbjuda besiktningar och efterkontroller av mc, personbilar, lätta lastbilar samt lätta släp med en vikt upp till 3 500 kg. Besiktas station på Tjörn kommer att ligga på Svanvik 233 i Hjälteby och ha öppet måndag till fredag, kl 07-16.

Utöver den lagstadgade kontrollbesiktningen görs utökade kontroller av den elektronik som styr ABS-bromsar och krockkuddar. Kontrollerna ingår utan extra kostnad och rapporteras inte till Transportstyrelsen. Som kund kan man utöver detta välja till två tilläggspaket, Plus eller Komplett, som bland annat inkluderar kontroll av övriga elektroniska säkerhetssystem.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.