Nästa artikel
Cabby kan få nytt liv
NYHETER

Cabby kan få nytt liv

Publicerad 25 januari 2016 (uppdaterad 27 januari 2016)
Sista ordet om Cabbys konkurs verkar ännu inte vara sagt. Idag kom ett nytt bud till konkursförvaltaren som inger hopp och som till och med skulle innebära att husvagnstillverkaren Cabby nyanställer.

Det är SvT Värmland som uppger att det finns hopp för Cabby som gick i konkurs för två veckor sedan.

– Vi har faktiskt fått ett bud här på morgonen av en intressent som är intresserad av fastigheten och av att bedriva verksamheten vidare, berättar konkursförvaltaren Carl-Henry Salomonsson till SvT och fortsätter att berätta om att det är en lokal aktör som är intresserad av att fortsätta bedriva den befintliga verksamheten men också utöka med produktion av annan sort. Något som skulle kunna betyda en större verksamhet än den som varit och som verkar positivt för många av de tidigare anställda.

– De har uttryckt ett önskemål om att fortsätta verksamheten här och det innebär också att ett antal arbetstillfällen kan räddas.

SvT uppger vidare att ett 20-tal spekulanter har anmält intresse för att på ett eller annat sätt ta över Cabbys lokaler eller verksamhet. På fredag hoppas konkursförvaltaren att affären kan vara klar.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.