Nästa artikel
Depådröm med fyra bäddar och garage
Nyheter

Depådröm med fyra bäddar och garage

Publicerad 11 december 2009 (uppdaterad 13 juli 2010)
Fyra bäddar, kök, wc och garage. Många söker en husbil med stort förvaringsutrymme där man kan ta med sin motorcykel eller go-kart. Här är en av få fabriksbyggda modeller som har lika mycket garage som boende.

Knattecrossförare Melker Grönholm med sin KTM 65 framför Ci New Paddock. I dag har Melker och pappa Marko en ombyggd Iveco Daily under sina racingresor, men drömmen är en husbil som New Paddock.


Ci New Paddock är som byggd för depålivet. Fyra bäddar, kök, toa med dusch, utvändig vattenkoppling och 7,5 kubik garage med plåt på väggar och golv. Dragvikten är duktiga 2 ton och med ett släp kopplat kan garaget användas för verktyg om man inte vill ha en mc där.


Framstolarna hamnar lågt i förhållande till bordet på Fords stora chassi med tvillinghjul. Därför följer två extra sittkuddar med på köpet.


En extra utdragbar sittbänk av trä är smart. Perfekt när man har leriga och tvåtaktsluktande mc-kläder på sig.


Litet funktionellt kök med det nödvändigaste. Längst bak ovanför garaget finns en sovalkov och under denna syns krypdörren till garaget. Toalettväggen till vänster kan vikas ut och bilda ett litet omklädningsrum.


Toalett med handfat och separat duschkabin.


Ingång för 230-volt samt munstycke för utvändig dusch eller avspolning av motorcykeln. Båda sittande på markissidan.


Vill du läsa mer om Ci New Paddock rekommenderas nummer 10-2009 som finns i butik just nu. Om numret utgått när du läser detta kan du beställa via mail till prenumeration@okforlaget.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.