Nästa artikel
Eskilstuna får ytterligare en besiktning för tunga husbilar
NYHETER

Eskilstuna får ytterligare en besiktning för tunga husbilar

Publicerad 25 juni 2019
Som en redan etablerad aktör i Eskilstuna kommer Besikta Bilprovning att öppna en helt ny besiktningsstation i området Kjula. Den nya stationen kommer även att besiktiga tunga husbilar samt husvagnar.

Idag bedriver Besikta Bilprovning verksamhet på två stationer i Eskilstuna men för att kunna tillgodose de besiktningsbehov som finns i området, flyttar man verksamheten från Kungsgatan till Williamsväg i området Kjula. Besiktas andra stationen på Mått Johanssons väg kommer att ligga kvar i stans centrum.

Den nya stationen i Kjula byggs i anslutning till logistikparken i Eskilstuna och kommer huvudsakligen att ta emot tunga fordon, men även vara öppen för lätta fordon. 

– Vi utökar servicen då Besikta är det enda företag som för närvarande erbjuder besiktningstjänster för tunga fordon i Eskilstuna, berättar Marknadsområdeschef Marcus Rydell. Vi ser även att närheten till E20 innebär en ökad tillgänglighet för orter runtomkring, ett utmärkt exempel är våra kunder i Strängnäs som nu får närmare till besiktningen.

Den nya stationen har såväl fasta tider och tillgång till drop-in. Den nya tungstationen kommer att öppna på Williamsväg 1 i Eskilstuna under oktober 2019. Stationen på Kungsgatan håller öppet fram till den 30 juni.

För mer information, besök besikta.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.