Nästa artikel
Gammal Truma Combi blir som ny
TILLBEHÖR

Gammal Truma Combi blir som ny

Publicerad 11 augusti 2013 (uppdaterad 10 november 2013)
Har du en Truma combivärmare så kan du nu uppgradera den. Trumas värmare tillverkade efter 2007 går nämligen att komplettera och plötsligt får du ett flertal nya funktioner.

Den senaste  Combi-värmaren från Truma har fått ett stort antal nya funktioner. Men du som har en äldre Truma Combi-värmare  i ditt fordon har också möjlighet att ta del av dessa extra  komfortfunktioner. Truma har en uppgraderingssats för alla produktserier av Combi-värmaren sedan 2007. Det handlar helt enkelt om att montera in  manöverenheten CP plus och byta ut värmarens styrkort, säger Trumas projektledare Stephan Koch.

Kunden får  den nya LCD-manöverenheten Truma CP plus inklusive 12 V-anslutning och 6 m manöverenhetskabel samt en återförsäljares eller servicepartners hjälp att byta styrkort.

- Vi är angelägna att säkerställa att monteringen sker med hjälp av fackman, poängterar Stephan Koch.
Kompletteringen kan vara av intresse också för kunder med nya fordon. I modellerna för säsongen 2013/2014 används redan den aktuella Truma-värmaren.

- Vissa tillverkare monterar emellertid fortfarande in den gamla analoga Combi-manöverenheten i sina fordon, säger Koch och fortsätter:

- Kunderna har då visserligen en ny Combi-enhet med nytt kort i fordonet men kan inte komma åt  de nya funktionerna med den gamla vridknappen. I detta fall behöver man bara komplettera med LCD-enheten, inte kortet, för att kunna utnyttja alla komfort- och trivselfunktioner som följer med  den nya Combi-generationen.


Oavsett om du har en äldre befintlig enhet eller ny Combi med gammal manöverenhet finns det anledning att kolla in den här uppgraderingsenheten. Den nya manöverenheten Truma CP plus kommer att finnas ute i fackhandeln från september 2013. Priset är för närvarande inte fastställt.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.