Nästa artikel
Husvagn blir tredubbelt stor
NYHETER

Husvagn blir tredubbelt stor

Publicerad 29 juli 2016 (uppdaterad 29 juli 2016)
Vi har vant oss vid slideouts på stora husbilar men här har tekniken använts på ett helt annat sätt. En liten nätt vagn förvandlas enkelt till något betydligt större, kolla in Beauer 3X!
Beauer är en fransk husvagn där tillverkaren kombinerar en liten husvagns smidighet med utrymmet i en betydligt större. Detta åstakoms genom en form av dubbel slideout som ökar ytan från fyra kvadratmeter till tolv på 25 sekunder. Vikten anges till 1 000 kilo.

Trots det smidiga formatet hopfälld finns det plats för det mesta. Köket ståtar med en 130-liters kyl, spis med två brännare och så förstås ho och skåp. Vill man komplettera med en ugn finns det plats även för det.

Sittgruppen går att bädda och vid ingången finns två garderober men det finns förstås även ett sovrum med en dubbelsäng.

Hygienutrymmet består av toalett, handfat och dusch. Toalettstolen kan skjutas in under handfatet och ger då större utrymme för att duscha och med inovativa dörrlösningar finns det möjlighet att stänga om sig.

Allt detta har de klämt in på fyra kvadratmeter golvyta när husvagnen är hopfälld! Kolla in videon där alla funktioner visas upp.

Beauer finns bara i Frankrike men fabriken har planer på att expandera försäljningen till såväl övriga Europa som till USA.

Här hittar du Beauers hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.