Nästa artikel
Ny ställplats i Skellefteå
NYHETER

Ny ställplats i Skellefteå

Publicerad 10 juni 2014 (uppdaterad 30 september 2019)
Skellefteå har fått en ställplats på södra sidan av Skellefteälvens strand i centrala staden.
Nu är du välkommen med din husbil till en fräsch ställplats på bästa läge i Skellefteå. Härifrån kan du promenera längs älven mellan broarna för att sedan gå in till centrum och äta en bit mat i en av restaurangerna.

Ställplats CAMPUS har tio platser och finns på södra sidan av Skellefteälvens strand i centrala Skellefteå. Den ligger på det grönskande CAMPUS-området med närheten till strandpromenad, affärer, restauranger och Nordanå kulturcentrum – Skellefteås gröna lunga.

Ställplatsen har en betalautomat. I betalautomaten betalar du 100 kronor per natt och med hjälp av en kod på biljetten kan du nyttja dusch och toalett i Campushallen som ligger på området. Du kan också använda Skellefteå Campings anläggning för tömning av latrin och påfyllning av vatten. Visa bara upp biljetten i receptionen så får du en kod till att komma in på området.

Ställplatsen, som drivs av Skellefteå kommun, har öppet dygnet runt mellan den 16 juni och 17 augusti i år.
Var?
Kommer du västerifrån på väg 95 åker du ut på E4:an mot söder. Därefter åker du över Skellefteälven och tar sedan höger i första rondellen mot Campus. Därefter höger efter 200 meter.

Kommer du österifrån på väg 372 åker du ut på E4:an mot söder. Därefter åker du över Skellefteälven och tar sedan höger i första rondellen mot Campus. Därefter höger efter 200 meter.

Kommer du söderifrån på E4:an tar du vänster i rondellen som ligger just innan Skellefteälven, riktning mot Campus. Därefter tar du höger efter 200 meter.

Kommer du norrifrån på E4:an åker du över Skellefteälven och tar sedan höger i första rondellen mot Campus. Därefter höger efter 200 meter.

GPS: N64°44'47", E20°57'29"

Ställplatsens hemsida hittar du här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.