Bild
Nästa artikel

Läs om Norge, Jämtland, Oknö, Finland och Södra Afrika

TIDNINGEN

I den här PDF:en har vi sammanställt artiklar om många besöksvärda platser runt om i Norden och så en spännande Afrikaresa!

Resa: Norge, Jämtland, Oknö, Finland, Södra Afrika del 2

Artikel ur Husbil & Husvagn nr 3-2016. Digital fil som kan läsas i din smartphone, dator eller läsplatta. 20 sidor. NORGE:  E6 mot Norge är snabb men enformig. Några mil innan gränsen löper alternativet Blågröna vägen parallellt. Det är en liten pärla för dig som vill utforska nya vägval.  JÄMTLAND: I den jämtländska skogen står den där, som ett smycke i svensk natur, ett vackert vitt tempel med en ovanlig historia och faktiskt den enda i sitt slag utanför Thailand. OKNÖ: En måndag i juli checkar Husbil & Husvagn in på Regenbogen Oknö utanför Mönsterås norr om Kalmar. Denna härliga ö med broförbindelse har två campingar. För dig som tröttnat på Ölands turistmyller är detta en riktig oas. PARIKKALA, Finland: Att en rastplats kan utgöra en överraskning upptäckte vi i Finland förra sommaren. Bakom en öppning mellan träden möttes vi av hundratals figurer som tycktes så levande att vi knappt vågade vända dem ryggen.  SÖDRA AFRIKA del 2: Tillsammans med tjugo tusen speciellt inbjudna gäster rullar vi in i Victoria Falls bara ett par dagar innan president Robert Mugabe firar sin 91-årsdag i den kolonialskimrande staden längs Zambezis södra strand.   Så snart din betalning är godkänd får du filen för nedladdning på din skärm, du har tillgång till filen i 90 dagar genom ditt konto här på Motorvärlden. Du får även ett mail med ämnesraden "Ladda ner din fil här" där du kan ladda ner din fil.

Artikel ur Husbil & Husvagn nr 3-2016. Digital fil som kan läsas i din smartphone, dator eller läsplatta. 20 sidor.

NORGE:  E6 mot Norge är snabb men enformig. Några mil innan gränsen löper alternativet Blågröna vägen parallellt. Det är en liten pärla för dig som vill utforska nya vägval. 

JÄMTLAND: I den jämtländska skogen står den där, som ett smycke i svensk natur, ett vackert vitt tempel med en ovanlig historia och faktiskt den enda i sitt slag utanför Thailand.

OKNÖ: En måndag i juli checkar Husbil & Husvagn in på Regenbogen Oknö utanför Mönsterås norr om Kalmar. Denna härliga ö med broförbindelse har två campingar. För dig som tröttnat på Ölands turistmyller är detta en riktig oas.

PARIKKALA, Finland: Att en rastplats kan utgöra en överraskning upptäckte vi i Finland förra sommaren. Bakom en öppning mellan träden möttes vi av hundratals figurer som tycktes så levande att vi knappt vågade vända dem ryggen. 

SÖDRA AFRIKA del 2: Tillsammans med tjugo tusen speciellt inbjudna gäster rullar vi in i Victoria Falls bara ett par dagar innan president Robert Mugabe firar sin 91-årsdag i den kolonialskimrande staden längs Zambezis södra strand.

 

Så snart din betalning är godkänd får du filen för nedladdning på din skärm, du har tillgång till filen i 90 dagar genom ditt konto här på Motorvärlden. Du får även ett mail med ämnesraden "Ladda ner din fil här" där du kan ladda ner din fil.

30,00 kr

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.