Nyheter Och Uppdatering Av Poi På Archiescampings

1 inlägg 0 nya
Skyhook
Nyheter Och Uppdatering Av Poi På Archiescampings

Archie skriver i översättning av mig på http://www.archiescampings.eu/swe1/
NYHETER
Oturligtvis har 40 campingar (mestadels i Italien) tagits bort på grund av att det rått tveksamhet om deras exakta positioner. Å andra sidan har det tillkommit 400 andra campingar (100 av dem är i Italien) varav många är nya campingar i Schweiz och Österrike.

En god nyhet för användare av mobiltelefoner och andra system för navigering som är baserade på MacGuider/Sygic, är att jag tror mig ha lyckats konverterat mina POI's till ett format (.upi) som de kan använda. Var vänlig att låt mig veta hur det fungerar och ge mig tips om ni har några.

En annan god nyhet för de som vill ta med sin notbok (eller även PC!) på resan, är att jag på nästan 800 campingar skrivit till |-WiFi-| om campingen har trådlös Internetanslutning för sina gäster.

Känner du till andra campingar med denna facilitet så var vänlig att rapportera det till mig.

UPPDATERING
Den senaste uppdateringen med fler än 21 000 europeiska campingar på Archiescampings är nu åtkomliga så att du inför sommaren kan hitta din favoritcamping med hjälp av satellitnavigering

Mina POI's är användbara för de vanligaste navigeringssystemen, samt även för mobiltelefoner och andra system som är baserade på MacGuider/Sygic.

En nyhet i denna uppdatering är införandet av |-WiFi-| för campingar som har trådlös Internetanslutning till sina gäster.

Archie önskar avslutningsvis er alla en perfekt campingsäsong med vackert väder och trevlig resa!
//Skyhook

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.