Hyra husbil och hyra ut husbil?

2 inlägg 0 nya
Jens på Grand T...
Hyra husbil och hyra ut husbil?

Hej, jag heter Jens Fylkner och har tillsammans med min bror startat Grand Tourismo (http://www.grandtourismo.se) med ambition att hyra ut husbilar. Och inte vilka husbilar som helst, utan era husbilar! ;-) Tanken är alltså att mäkla ihop husbilsägare med vilja att hyra ut husbilen till par, barnfamiljer och seniorer mfl som vill hyra husbil.
Vi är precis i färd med att bygga tjänsten och är därför väldigt nyfikna på hur ni på Husbil & Husvagn ser på det här - skulle du vara intresserad av att hyra ut din husbil, och vilka förutsättningar skulle vara optimala då? Skulle du vara intresserad av att hyra en husbil, och vad är viktigt att tänka på då? Alla idéer, förslag, synpunkter och funderingar mottages tacksamt antingen direkt här på forumet, på mail eller på vår sajt (http://www.grandtourismo.se). Vi är övertygade om att väldigt många skulle vilja hyra en husbil, men att det inte idag finns tillräckligt många och tillräckligt bra uthyrare av husbilar och vår ambition är att Grand Tourismo ska bli ledande inom husbilsuthyrning.
Tack för ordet, jag hoppas ni vill ge oss litet råd och tips, mvh Jens

alsenhills

Kom ihåg alla hund och katt ägare!!

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.