Bild
Nästa artikel
Ny produkt: Webbkurs "Att köpa husbil" 

Ny produkt: Webbkurs "Att köpa husbil" 

NY PRODUKT

Vi på tidningen Husbil & Husvagn har satt samman en kurs till dig som funderar på husbil. Med webbkursen “Att köpa husbil” lär du dig grunderna inför köpet av en ny eller begagnad husbil. Nu har du chansen att vinna kursen!

Att hitta rätt i dagens djungel av husbilar är inte lätt. Vad finns det för olika varianter? Vad ska man tänka på? Vad ska man se upp med?

Med webbkursen Att köpa husbil vill vi hjälpa dig som är på jakt efter en ny husbil att hitta rätt och göra ett bra köp. I kursen ingår även en enklare examinering där du får möjlighet att pröva dina kunskaper. 

Webbkursen har premiär den 19/4 kl 12.00 och vi ger nu tre av er chansen att vinna kursen, det enda som du behöver göra för att delta i utlottningen är fylla i formuläret nedan och motivera varför just du ska vinna kursen. Värde webbkurs 249 kr, ditt svar vill vi ha senast den 18 april kl 12.00. 

Webbkursen ger dig:

  • Konkreta tips
  • Kunskap om begrepp, planlösningar, teknik
  • Checklista vid köp av begagnad husbil
  • Den kunskap du behöver för ett lyckat köp!

Klicka här för att komma till tävlingsformuläret!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.