Bild
Nästa artikel
Campingbuss rätt modell på 70-tals träff

Campingbuss rätt modell på 70-tals träff

Rotundan Borås.

Systertidningen Klassiker bjöd in Husbil & Husvagn till sitt årliga evenemang Träffpunkt 70 i Borås.

I en Savanna Beige Folkabuss från 1970 platsar vi utmärkt i campingsektionen på Rotundan i Borås. Till granne har vi bland annat den berömda Saab-husbilen byggd i Ramsele på 60-talet. Vi står uppställda för allmän beskådan och har pimpat bussen invändigt med de rätta 70-tals attributen: mellanölsburkar i plåt och en Dux kassettbandspelare och blandad lektyr, exempelvis tjejtidningen Starlet.

Bussen har en dansk inredning från tidigt 70-tal: två soffor, ett ihopfällbart bord, en garderob och ett skafferi. Komforten är bra och trots de enkla lösningarna känns bodelen funktionell. Toalettbestyren måste dock ske på annan ort så campingvistelsen i Folkabussen kan inte bli för lång.  

Läs mer om evenemanget Träffpunkt 70 på www.klassiker.nu

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Maria Andersson
2011-05-16 10:00

Snyggt värre! =)

#2
Dicst
2011-05-16 10:32

Tack för trevlig pratstund! Ska inom kort följa upp helgen med vidare undersökningar om min gamla "VW-Rock 'n Roll-soffa" går att anpassa till Er snygga buss inredning.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.