Nästa artikel
Bliss Mobil för den som vill ut på äventyr
CMT2016

Bliss Mobil för den som vill ut på äventyr

Publicerad 16 januari 2016 (uppdaterad 16 januari 2016)
En lastbil med en bodel som kan lyftas av som en container? Detta ger tillsammans en husbil med egenskaper som ska tilltala den som vill ut där få andra husbilar tar sig fram! Kolla in bilderna!

Tuffa Bliss Mobil visar en nosbyggd 6wd MB med bodel på 20 fot, bodelens storlek är för att lättare kunna lyftas av och transporteras på fartyg likt en container. 

På sin hemsida framhåller Bliss Mobil företagets profil som frihet och oberoende. Bliss Mobil menar att du med deras husbil ska kunna koncentrera dig på det utmanande äventyret. Så här skriver de själva:

The Bliss Mobil Expedition Vehicle: A state-of-the-art expedition vehicle that will give you the freedom and independence you never imagined possible.

Med Bliss Mobil BV Expedition Vehicle vill fabriken visa upp sitt kunnande och visa att de verkligen förstår de utmaningar som äventyrare kan ställas inför och detta ska enligt fabriken vara ett helt nytt koncept för äventyrsfordon.

Att transportera en husbil på 15 ton när någon av de stora haven ska passeras kan vara dyrt. Genom att anpassa måtten som en container och göra den avlyftbar menar de att ett stort problem förssvinner genom att containersystemen i alla hamnar kan användas, något de utvecklar ytterligare på sin hemsida.

Hemsidan innehåller därutöver flera bilder och förklaringar på hur conceptet är uppbyggt. För oavsett om du tycker att en sådan här husbil passar dina behov eller ej är det ett nytt grepp! Här hittar du tekniska data och övrigt intressant om de olika modellerna som finns med samma koncept. Missa inte att kolla in bilderna i bildspelet!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.