Nästa artikel
Daftö får pris igen
NYHETER

Daftö får pris igen

Publicerad 30 mars 2016 (uppdaterad 30 mars 2016)
Daftö Camping har tilldelats ytterligare ett pris i år, den här gången är det barnsemester.se som utsett Daftö Camping Resort till bästa camping 2016.

Barnsemester.se genomför varje år en omröstning i många olika kategorier baserat på en webundersökning hos de som besöker deras hemsida. Besökarna kan både rösta och lämna kortare omdömen och med dessa som grund nomineras bästa anläggning inom bland annat campingvärlden. Därefter genomförs en omröstning bland de nominerade och för att motverka robotröstning accepteras endast en röst per dator.

Femstjärniga Daftö Camping Resort ligger nära Strömstad på den saltstänkta Västkusten. Havet bjuder in till bad och utflykter och för de som istället vill bada i havet finns ett påkostat poolområde med tre pooler. Därutöver erbjuds bland annat shower och underhållning i Restaurang Packhuset, aktiviteter med piraterna, äventyrsparken Daftöland, wellnessavdelning, biljard eller pingis i aktivitetshuset, volleyboll- och fotbollsturneringar, skattjakt i skogen och ansiktsmålning.

Daftö är öppet året runt och campingtomterna har el-, VA- och TV-anslutning.

Daftö Camping och Resorts hemsida hittar du här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.