Bild
Nästa artikel
NYHETER

Vi tackar alla våra läsare!

Publicerad 18 augusti 2016 (uppdaterad 25 oktober 2019)
Under en längre tid har vi fått allt fler läsare på såväl webben, Facebook som tidningen. Men senaste veckan har slagit våra vildaste förväntningar. Med ett rekord på webben som får vårt tidigare rekord att blekna kan vi bara tacka alla som följer oss!
Visst är det så att antalet läsare styrs av vilka nyheter som finns att skriva om men vi är nu uppe i ungefär 13 500 följare på Facebook och senaste veckan hade vi 279 000 sidvisningar på webben. Vi kan inte annat än buga och bocka för utan er trogna läsare kan vi naturligtvis inte redovisa sådana siffror. Förra toppen hade vi i samband med Elmia-mässan och det rekordet var ändå betydligt blygsammare.

Skulle varje ägare av husbilar och husvagnar läst en sida den gångna veckan hade vi legat drygt i den här nivån men vi kan konstatera att ungefär var sjätte har läst vår webb. Men bara för att du läser webben ska du inte missa att läsa tidningen för de är inte kopior på varandra.

Vi hoppas naturligtvis att allt fler uppfattar vårt arbete som både relevant och intressant och hoppas på att ni fortsätter att läsa webben dagligen, för som många redan märkt är det en levande sajt som uppdateras ofta.

Vi hoppas att ni inte ska bli besvikan i framtiden heller!

Och återigen, ett stort tack till alla er som följer oss!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.