Nästa artikel
Slappa i en portabel hängmatta
PRYLAR

Slappa i en portabel hängmatta

Publicerad 28 oktober 2013 (uppdaterad 28 december 2013)
Har du tröttnat på att inte kunna ligga i en hängmatta på campingplatsen? Nu finns en lösning på detta gigantiska problem! Hängmattan inklusive "träd" har blivit portabel.

Sommarsoftarens dröm.

Det är skönt att ligga och slappa i många olika saker. Men visst har hängmattan en alldeles särskild ligga och slappa-charm? En lätt bris ruskar om träden och en humla surrar i närheten. Du ser ett moln som ser ut som din farfar... typ. Hängmattan är en stark och härlig sommarsymbol.

Att sätta upp en hängmatta kan tyvärr vara både en svår och tidskrävande uppgift. Träden står aldrig där man vill ha dem. Avsaknad av rätt rep, verktyg och mycket annat ställer dig ofta inför en moment 22-situation. För att kunna slöa och softa sen måste du jobba och böka först och så kan vi ju inte ha det?

Så släng den där gamla mattan du handlade på nån mack 1997 och uppdatera dig till hängmatta 2.0. En hängmatta med stativ för dagar som är lata från början till slut. Hela konstruktionen väger mindre än 10 kilo så du fraktar lätt din hängmatta inkl ställning till utvald softningsplats i den medföljande bärväskan. Hängmattan slår du upp (eller ner) på mindre än en minut. Låter det bra, slöfock?

Hängmattan hittar du här och den kostar 695 kronor.

Visst ser det härligt avslappnat ut?

Fakta om hängmattan

Vikt 9,5 kilo

Klarar att bära personer upp till 110 kilo

Passar bäst för personer som är upp till
190 cm långa

Stativ av stål, hängmatta av nylon

Storlek uppfälld: 250 x 85 x 80 cm

Storlek hopfälld: 100 x 15 x 15 cm

Tar mindre än 1 minut att slå upp eller ihop

I förpackningen: Hängmatta, ställning, bärväska och bruksanvisning på engelska.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.