Bild
Nästa artikel

Idag känns våren extra närvarande

REDAKTIONSBLOGGEN
Visst, jag har tjatat lite om våren ett tag, men visst är det extra härligt när dagarna blir längre än nätterna? Så alla meteorologiska definitioner till trots, nu är våren här! Så klart vi ska känna glädje vid vårdagjämningen!
Idag känns våren extra närvarande
Vissa dagar känns extra viktiga. Midvintersolståndet när det vänder och dagarna börjar bli längre. Lite trevande i början för att ljuset snart ska återkomma i allt raskare takt. När vi når de kortstavade månaderna mars, april och maj. Beroende på var i vårt avlånga land vi befinner oss kommer grönskan olika tidigt. Men på många platser kan i varje fall vårens första tussilago skådas, i södra Sverige har de kanske till och med blommat över och ersatts med andra vårtecken.

Nu är det dags att börja köra runt igen, uppleva allt spännande som finns. I helgen öppnas Löfstad slott, snart är det dags för Trandansen och Sofieros fantastiska trädgårdar. Till påsk har alla campingen haft sin säsongsstart och vi kan till fullo njuta av säsongen. Kanske kan en tur runt om i vackra Skåne med Forsakar vid Österlen locka.

Men visst är vårdagjämningen idag något extra?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.