Bild
Nästa artikel

Nu kör vi vidare

Redaktionsbloggen
Ingenting varar för evigt, så inte heller vår hemsida. Nu är det nämligen dags att modernisera och se till att vi ligger i omkörningsfilen eftersom vi kraftigt ökar farten. Så bli inte skraj att du hamnat galet om du inte känner igen dig!
Nu kör vi vidare

Jag har mitt skrivbord alldeles bredvid fönstret. Just nu smattrar regnet mot rutan och så här strax innan novembertristessen blir alltför påträngande ska jag komma med lite glada nyheter. För nu när höstkvällarna inte längre inbjuder till att fika i skuggan utanför ditt mobila boende och åtminstone vissa delar av landet har fått den första snön förgyller vi snart tillvaron med vår nydesignade hemsida. Så du får helt enkelt byta ut fikat mot en datorskärm för att kunna ta del av både innehåll och utseende som vi hoppas att du skall tycka blir ett lyft. Det kommer nog knappast att ändra vädret men kanske ändå locka fram roliga minnen och drömmar om en ny säsong med häftiga upplevelser. Det är ju faktiskt bara åtta veckor tills dess ljuset börjar återkomma och innan dess skall vi både hinna klämma in allhelgona, julskyltningar, advent, lucia och jul med julklappar. Apropå det sista så ska jag nog kunna hitta en och annan mer eller mindre onödig pryl att glädja någon med. Varför inte en bok om campinglivets vedermödor för den campingfientlige men boken rymmer minst lika mycket intressanta fakta för oss frälsta. Med lite tur kanske den campingfientlige byter sida, vem vet.

På hemsidan hittar du numer även bilder på udda fordon, roliga videor och alltihop parat med nyheter. Och så naturligtvis lite semesterpärlor att besöka från när och fjärran. Dessutom har jag provat på att ge er ett förslag på en hel Tysklandssemester från Rügen i norr, ner till alperna och norrut efter Rhen och Mosel upp till Eifel. Så det är bara att ta fram kartan och börja planera inför nästa säsong.


Några kör dock året om och vi kommer även med spännande tips för er. För det kan vara nog så avkopplande att kunna ta skidorna och bege sig ut i spåret direkt. För dig som tycker det är mer spännande att oroa dig för vinterförvaringen av ditt mobila boende har vi lite tips om hur du ska bete dig på bästa sätt. Och så finns det en tråd på vårat forum för dig som vill delge oss andra dina erfarenheter.

Kort sagt, det blir som vanligt med innehållet, bara lite mer, lite roligare och mer lätthittat. Sedan får vi väl hoppas att du inte behöver ge dig ut i novemberslasket för att inhandla vår tidning eftersom du säkert redan nu har fixat prenumerationen. Annars kan ju det också bli en bra julklapp.

Så ha det nu så bra i höstmörkret och se till att drömmen om den nya säsongen blir minst så bra som du tänkt dig!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.