Bild
Nästa artikel
Lucka 16 i vår adventskalender

Lucka 16 i vår adventskalender

ADVENTSKALENDER

Nedräkningen fortsätter! Vi bjuder dagligen på en överraskning fram till jul. Det kan vara våra mest lästa artiklar, roliga videor och något som får dig att glömma julstressen och vinterns väder. Se vad som döljer sig bakom vår sextonde lucka.

GARN I HUSBILAR KAN GE PROBLEM

För ungefär året sedan inträffade ett inbrott i en husbil där det stals garn. Bara garn. Nu har tjuvarna slagit till igen. Och stulit just garn. Bara garn. Om det är samma tjuvar vet ingen men en varning är nog på sin plats.
 

Tyvärr inträffar det då och då inbrott i husbilar och de drabbade blir av med dyrare elektronik, plånböcker och annat som kan betraktas som värdefullt. I synnerhet om sådant ligger synligt i framsätet.

Nu är det dags att lägga till ytterligare en typ av stöldbegärlig egendom på listan. Lägg inte garnnystan i framsätena! För andra gången har nämligen tjuvar brutit sig in för att stjäla just detta. Huruvida även stickorna försvann framgår inte av rapporteringen.

Även om det är lätt att dra på smilbanden åt valet av stöldgods blir dock skadorna på husbilen desamma så var varsam med dina garnnystan i fortsättningen! 

Framtiden får visa om polisen lyckas nysta upp detta brott.

Taggar: Dagens tips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.