Mindre husvagnar

2 inlägg 0 nya
Enarne
Mindre husvagnar

Det är ju många som har små husvagnar och använder sina ekipage i stort sätt på samma sätt som dom flesta husbilsägare använder sina husbilar.
Vi köpte våran lilla vagn för att vi skulle åka runt till olika platser och inte behöva åka in på campingplatser. Vi trodde att även vi skulle få utnyttja de så kallade ställplatser som finns för husbilar. Våran husvagn ihopkopplat med bilen är ju inte större än vad dom stora husbilarna är. Jag kan antaga att dom flesta som har små husvagnar skulle vilja kunna utnyttja ställplatserna. Jag ser ingenstans där det pratas om små husvagnar och varför man har en liten husvagn. Det skulle vara roligt att få höra hur man blir behandlad när man vill ställa på en ställplats. Det är ju många som inte vill övernatta på campingplatser och betala dyra pengar bara för att få sova.

Udden72

Vi har ställplatser och hos oss är alla varmt välkomna. Har även haft tält här över natten.
Tyvärr så är det många ställplatser som förbjuder husvagnar. Medan vissa tycker det är ok.

Jag själv är uppväxt med husvagn och jag ser ingen större skillnad varför bara husbilar skulle få stå på alla ställplatser. Har man husvagn har man allt man behöver med.
Precis som du skriver så vill en del husvagns ägare bara stå en eller två nätter och sen åka vidare.
Medans andra vill ligga på samma ställe en längre tid. Men detta gör även många husbils ägare.

Ska man vara ut en längre tid är det samma för båda man behöver fylla vatten och tömma skiten ursäkta språket.

Har skrivet så som jag tycker och tänker om detta. Alla har sina olika tycken och smak.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.