begagnade husvagnar för nybörjare

3 inlägg 0 nya
Gäst (ej verifierad)
begagnade husvagnar för nybörjare

Hej, jag skulle behöva lite hjälp med det här med begagnade husvagnar då jag är en nybörjare när det kommer till husvagnar/husbilar(mitt användarnamn kanske antyder annat men det drog jag bara ur luften). Jag har sedan en tid tillbaka varit på jakt efter en begagnade husvagn, gärna med ett pris lägre än 80000. Jag har nästan ingen tidigare erfarenhet av husvagnar och har varit inne hos en husvagnshandlare(http://www.husvagnsreserven.se/husvagnar/begagnade/) när jag nyligen var nere i Skåne.

Jag är dock lite delad när det kommer till just att köpa från en husvagnsförsäljare eller från en privatperson på blocket eller liknande. Husvagnshandlaren jag var hos verkade vara noga med att de begagnade vagnarna höll hög kvalitet och att de inte hade fuktskador och liknande. Det känns som att man förlorar den säkerheten när man köpa från en privatperson, samtidigt blir det ju ofta betydligt billigare.

Jag undrar helt enkelt vad bör man tänka på som nybörjare innan man köper sin husvagn och om det finns några märken/modeller som är mer "nybörjarevänliga" än andra. Tack på förhand!

tallasenfrida

Köp en fuktmätare. vi fick tag i en gammal polar 550 med endast en tidigare ägare väldigt billigt. och la istället ner en vecka på att renovera denna. nu ser de ut som en ny vagn och ingen annan har lika vagn. Är oftast billigare att köpa privat men de man ska kolla är ju efter fukt runt fönster och i golvet m.m men har man en fukt mätare eller som mig som är allergisk mot mögel hittar man fukt rätt lätt:D men man kan tjäna mycket pengar om man köper privat och gör lite själv. men du kanske är ute efter nyare och större vagn.

Anita

Googlar du runt lite så hittar du rätt så många återförsäljare som har bra pris när det gäller husvagnar, eller husbilar. Min mormor och morfar var sugen på en ny husvagn i år och besökte http://skane.husvagnsdepan.se/ där dem både har begagnade och nya husvagnar. Dem fick rätt så bra pris för sin begagnade husvagn och köpt sig en 540k Barnkammarvagn från 2016. Dem är supernöjda nu.

Hoppas du hittar det du söker!

Med hälsningar Anita

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.