Europas största campingdatabas uppdaterad

1 inlägg 0 nya
Skyhook
Europas största campingdatabas uppdaterad

HEJ!
NYSS HEMKOMMEN FRÅN SEMESTERN FICK JAG ETT TEXT FRÅN ARCHIE (HAN MED EUROPAS STÖRSTA DATABAS FÖR CAMPINGAR PÅ ARCHIESCAMPINGS) SOM JAG ÖVERSATT ÅT HONOM:

"Tack till alla som har skickat ett meddelande till mig. I de flesta fall har det rört sig om campingar som har blivit stängda, men å andra sidan så har rapporterna också rört nya campingar som öppnat.
Min partner Parafoeter har även han hittat ett antal nya campingar (och det kommer flera framöver), så sammantaget har antalet campingar ökat till mer än 21500.

Olyckligtvis har jag haft stora problem med min PC och förlorat mycket data. Då även emejl som skickats till mig mellan 15/6 och 15/8 har försvunnit, så ber jag dig som har skickat ett meddelande av något slag under denna period att vänligen skicka en gång till.

I DAG LÄT HAN MEDDELA ATT DATABASEN ÄR UPPDATERAD OCH ATT HAN HÅLLER PÅ MED EN NY UPPDATERING SOM INNEHÅLLER MER ÄN TUSEN NYA CAMPINGAR.
//Conny

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.