Bild
Nästa artikel
2014: Hobby förnyar Siesta

2014: Hobby förnyar Siesta

HOBBY

Alla tre grundmodellerna i Siesta-serien har genomgått en uppdatering till 2014. Nu finns tolv olika modeller att välja bland i alla kategorier husbilar.

Siesta byggs på Fiat Ducato låggolvschassi och har en 130 hk motor som standard men som tillval erbjuds även 150 hk. Som standard är alla Siesta-modellerna konstruerade för en totalvikt på 3500 kg.

De båda Van-modellerna är med sina 2,18 meters bredd lämpliga för körning i tätare trafik och smalare vägar. V60GF är utrustad med dubbelsäng medan V65GE har separata längsvis placerade sängar. De är tänkta för två personer och hjar en takhöjd på 1,98 meter. Båda modellerna har rymligt garage.

De halvintegrerade finns i sex olika varianter. Med en längd på mellan 6,24 och 7 meter samt en bredd på 2,34 ger det en rymligare bomiljö jämfört med de smalare van-modellerna. Även här är takhöjden 2,18 meter. Du kan välja planlösningar med dubbelsäng, queensäng och upphissbar säng. Modellerna är avsedda för två personer med undantag av T65HFL med upphissbar säng.  som erbjuder fyra sovplatser.

Alkovmodellerna finns i fyra versioner och är tänkt för den som gärna tar en tur med sin mountainbike när resmålet nåtts. Det finns till och med tvättutrustning i garaget som tillval för den som vill vårda sin utrustning på ett enkelt sätt. Takhöjden är här 2,18 meter.

En detalj värd att nämnas är att vissa versioner av Siesta har åtkomst till garaget från bodelen.


 

Air-condition/klimatanläggning förarhytt

Dubbal airbags

Farthållare

ESP antisladdsystem, ASR antispinn, ABS

Uppgraderade common-rail turbodieselmotorer

Elbackspeglar

GPS och back-kamera

CD-stereo

Markis

Uppvärmda färsk & gråvattentanbkar

Truma combi 6E, centralvärme med elpatron

LED belysning

Remis Plisse-system i hytt, mörkläggning

Taggar: Hem, Nyheter
2014: Hobby förnyar Siesta
2014: Hobby förnyar Siesta
2014: Hobby förnyar Siesta
2014: Hobby förnyar Siesta

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.