Bild
Nästa artikel
Adria avtäcker nyheter

Adria avtäcker nyheter

2014

Adria Altea är en storsäljande husvagn och Adria Coral en storsäljande husbil. Till 2014 har de förändrats på ett flertal punkter.

Adrias storsäljande husvagnsserie Altea uppdateras till 2014 och inspiration har hämtats från designvagnen Astella Glam. Fram och bakpartiet har ny design med snyggt integrerade rangerhandtag. Invändigt är det ljusare än tidigare och köket har fått tre lågor på rad vilket ger bättre arbetsyta. En skärbräda täcker diskhon och på spisen går det lägga en avrinningsskiva att torka disken på (när spisen svalnat).

Även husbilsserien Adria Coral uppdateras men en mer slimmad yttre design. Övergången mellan Fiathytten och Adriabodelen har integrerats snyggare och invändigt är det ljust tack vare rejäla takfönster. Vid ingångsdörren finns tre svarta konsoler, den översta innehåller manöverpanel, den i mitten är en dockningsstation för exempelvis iPad med USB-uttag och ladduttag.

 

Coral och Altea kommer att visas på höstens mässor men också i Husbil & Husvagn nr 8 som utkommer 23/7.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.