Bild
Nästa artikel
ATC kan ge lägre försäkringspremie

ATC kan ge lägre försäkringspremie

TILLBEHÖR

Förutom att antisladdsystem ger dig en säkrare körning så kan du också få en lägre försäkringspremie. Detta för att en lägre olycksrisk även ger försäkringsbolagen lägre kostnader och du kan köra med större säkerhetsmarginal.

Nu när många ställer undan sina husvagnar kan det vara värt att fundera på vad som skall förbättras till nästa års säsong. Här är ett förslag på en säkerhetshöjande detalj som dessutom kan sänka din försäkringspremie. ATC övervakar kontinuerligt husvagnens stabilitet och häver snabbt och mjukt eventuella pendelrörelser hos husvagnen. Det kan handla om upprepade pendelrörelser eller en enda hastig undanmanöver, ATC-systemet griper in om och när det behövs. Ekipaget stabiliseras och faran är förhoppningsvis avvärjd.

Tillgänglig som originalutrustning men kan även eftermonteras på husvagnar med AL-KO chassi och på Hobby enkelaxlade husvagnar.

Exemplet är taget från al-ko.se

Taggar: Hem, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.