Bild
Nästa artikel
CabbyLoo vann första pris!

CabbyLoo vann första pris!

Svenskafton

Söndag afton var det prisutdelningar på Caravan Salon i Düsseldorf. Cabby tog förstaplaceringen med sin CabbyLoo och det är första gången en svensk tillverkare kniper förstaplatsen.

European Innovation Award organiseras av den tyska tidningen Reisemobil och Husbil & Husvagn är en av 14 europeiska tidningar som ingår i juryn. Det finns två kategorier, en för husbilar och en för husvagnar. I år nominerade vi på H&H den enligt oss smarta Bürstner Brevio t 645 i husbilsklassen, en bil vi testar i nummer 9/2013. Den vann inte utan det gjorde Hobby Premium Van följt av Dethleffs EVAN och Carthago Compactline.

I husvagnskategorin nominerade vi Cabbys förbränningstoalett Cabbyloo. Vår motivering var: ”En toalett som förbränner avföringen istället för att spara den är sannerligen en innovation.”

CabbyLoo tog hem första pris följt av Adria Altea och Hobby DeLuxe Easy. Priset togs emot av Cabbys VD Hans Lind och Tor Petter W. Christensen från Ecotech som tillverkar CabbyLoo och Cinderella (vars teknik CabbyLoo grundas på).

Under kvällen delades även König Kunde Award ut. Den tävlingen bygger på kundundersökningar som Reisemobil låter göra bland tusentals användare av husbilar och husvagnar. Här fanns flera svenskrelaterade vinnare, däribland Thule, Dometic och inte minst Alde som vann för femte gången i rad. Dagen till ära lät Alde göra en medalj i form av en svensk femkrona som prydde de närvarande från Alde.

Taggar: Hem, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.