Bild
Nästa artikel
Forsbergs får ny lokal

Forsbergs får ny lokal

MARKNAD

Forsbergs flyttar från Arninge och tar med sig samtliga i personalen under ledning av Petra Olsson och Stephan Emneryd. Den nya lokalen rymmer en modern utställning, fullserviceverkstad och tvätt.

Detta är en del i Forsbergs satsning att växa i Stockholmsregionen. Den nya lokalen ger möjlighet att bättre serva kunderna samt även att marknadsföra deras varumärken Hobby, Frankia och Concorde. Lokalerna har ett attraktivt läge som är synligt från E4:an mellan Stockholm och Arlanda. Tillträde sker den 19 september på Bergkällavägen 22 i Sollentuna och verksamheten där öppnar under oktober. Forsbergs välkomnar både nya och gamla kunder till den nya lokalen och hoppas även på att få förvalta Husvagnsspecialistens kunders förtroende.

- Förväntningarna skruvas nu upp rejält för Forsbergs Fritidscenters utveckling i Stockholmsregionen, säger Andreas Hermansson som är VD för Forsbergs Fritidscenter.

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
tommyedling
2013-09-27 09:52

Så hiskeligt som de tar betalt för allt .Är minst 30% mer än andra så kan man bygga också,, mina besök uteblir där i alla fall .

#2
johnny svedberg
2013-09-28 05:48

finns det möjlighet att få service på euramobil hos er?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.