Bild
Nästa artikel
Jättehusbil från Concorde?

Jättehusbil från Concorde?

Actros

Tyska Concorde tycks ha något väldigt stort på gång och vi spekulerar kring vad det kan vara för något. Se bilderna på Mercedes Benz Actros och Concordes pixlade foto och döm själv. Blir det över 20 ton husbil?

Concorde verkar ha något stort på gång! Av denna bild från Concordes Facebooksida gör vi bedömningen att de kommer lansera en husbil baserad på lastbilen Mercedes-Benz Actros. I dag bygger Concorde sina största modeller på M.A.N.
MB Actros motoralternativ sträcker sig från 7.7 liter och 238 hk till 12,8 liter och 510 hk. Vi gissar på en av de större motorerna i nya Concorde-husbilen som förmodligen blir störst hittills.

Nya Concorde kommer att visas på CMT i Stuttgart och självklart kommer vi att rapportera om detta liksom annat från mässan.

CMT är en turist och resemässa i Stuttgart som brukar räknas som startskottet för årets husbils- och husvagnssäsong. Det brukar även dyka upp en del nyheter från tillverkarna.

Vad tror du, är det Actros front som syns på Concordes pixlade foto?

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
H NNing
2013-01-11 08:17

Husbil? Det är snarare en kvartersbil! :D

#2
Jimmie Öbom
2013-01-12 14:16

Nu har bilderna lagts ut på Concorde Centurion som alltså byggs på MB Actros och just nu visas på CMT-mässan i Stuttgart.
http://www.concorde.eu

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.