Bild
Nästa artikel
Lördagens två vinnare

Lördagens två vinnare

ELMIA 2013

Så har då de två sista vinnarna av EcoRide elcyklarna korats. De lyckliga blev Kent Jansson och Monica Andersson. Vi gratulerar dessa två till den fina vinsten! Även om du inte längre kan vinna någon elcykel kan du rösta på ställplats, såväl på mässan som på vår hemsida.

Några minuter innan klockan tre så lät vår chefredaktör Jimmie Öbom fröken ur förmedla den exakta tiden för att inga tveksamheter skulle uppstå. Montern var idag, som varje dag, strax innan 15:00 fylld till bredden av röstare som alla hoppades på att vi skulle dra just deras rösttalong.

När klockan så slog tre började vi dragningen som dock drog ut ovanligt långt på tiden. Villkoret för att vinna var att vinnaren var i montern vid dragningen och först fjärde rösttalongen visade sig tillhöra någon i publiken. Dessutom var det tre stycken talonger som inte var korrekt ifyllda. Så vi kan verkligen säga att de som slutänden vann hade turen på sin sida.

Första vinsten gick till Kent Jansson från Tidaholm och han valde den svarta EcoRide elcykeln. Nästa med tur var Monica Andersson från Ekerö som fick en röd elcykel. Elcyklarna har ett värde av 11 000 kronor styck så självklart var båda vinnarna mer än nöjda när de rullade iväg cyklarna genom mässans gångar.

Kent Jansson kör husvagn sedan 1983, nu en Solifer, och besöker Elmia då och då. Att det blev extra lyckat i år råder det väl knappast någon tvivel om. Han vill gärna tipsa om sitt favoritställe Leksands strand som han och hans fru gärna besöker runt midsommar då de brukar stanna där under cirka tio dagar.


Monica Andersson åker husbil sedan 1989 och de kör en Hugos som är den tredje husbilen de ägt. Innan dess var det tält som gällde. Att mässan var strålande bra för hennes del råder det väl  knappast någon tvivel om och hon kommer säkert att ha ett givet samtalsämne i kväll när Motorhome Club of Sweden, som hon tillhör, samlas inför kvällen, kanske vid Oktoberfest-tältet.

Taggar: Hem, Mässor, Nyheter

Kommentarer

#1
Ingegerd Jansson
2013-09-14 18:35

Man blir helt chockad över att helt plötsligt få en sådan fin vinst . Nu hemma och njuter och provkör.

#2
Ingemar Lans
2013-09-14 23:18

Gratulerar svåger Kent!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.