Bild
Nästa artikel
Luftfjädring på sex hjul!

Luftfjädring på sex hjul!

TEST

Idag har H&H testat en riktigt spännande och bekväm nyhet. Dethleffs har nu som tillval luftfjädring till sin treaxlade Globetrotter XLI. Jo man tackar, klart vi testar!

Vi besökte Tumbo husvagnar och husbilar utanför Eskilstuna idag. Tumbo säljer fordon från en hel rad tillverkare, däribland Dethleffs. De bestämde sig för att ta hem en stor helintegrerad Globetrotter XLI 7850 utrustad med helluftfjädring och inbjöd H&H att premiärtesta. Det kunde vi självklart inte tacka nej till så nu vet vi hur det känns att flyta fram på sex luftbälgar. Skillnaden på vägen i jämförelse med en vanlig treaxlad Fiat är stor, väldigt stor. En annan fördel är att det går att ställa bilen i våg med en knapptryckning, glöm klossar! Smakar det så kostar det brukar det heta, något som stämmer även här, enbart luftfjädringen kostar som en bättre begagnad bil. Läs hela testet i kommande nummer av Husbil&Husvagn.

Taggar: Hem, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.