Bild
Nästa artikel
Möt Ove och Annika Larsson

Möt Ove och Annika Larsson

ELMIA 2013

Vi fortsätter vår serie med intervjuer från Elmiamässan och den här gången presenterar vi husbilsägarna Ove och Annika Larsson från Lidköping. Senaste resan för paret var i Frankrike där de njöt av naturen efter Engelska kanalen.

Ove och Annika Larsson har haft husvagn sedan mitten av 80-talet men 2009 tog de steget till husbil och valde då en Knaus Van TI.

-Husvagnen passade oss utmärkt då barnen var med men nu när vi oftast åker själva känns den här smidiga husbilen som en perfekt bil för oss. Det viktigaste för oss när vi valde bil var att sovavdelningen hade en bra planlösning. Den här med separata bäddar passar oss perfekt.

Det blir mest resor i Norden men i somras körde vi i norra Frankrike, efter Engelska kanalen, och det var första gången vi var där.

Mässan i Elmia har vi dock hunnit besöka flera gånger med början år 2000. Det är spännande att se olika praktiska lösningar och ta till sig lite tips som man kanske kan ha nytta av. Något byte har vi inte tänkt oss, men blir det något byte framöver så skulle en vinteranpassad bil kunna vara ett alternativ även om vi inte kör längre än till oktober som det är nu.

Ove och Annika läser gärna om resor och tittar säkert lite extra i de montrar som erbjuder tips om detta. De har däremot inte hunnit lägga märke till de res- och vägtips Husbil & Husvagn numera har på webben men välkomnade detta när vi pratade om olika platser och trevliga vägalternativ.

När jag frågar efter deras pärlor som de kan tänka sig rekomendera till andra kommer de in på Vänerns omgivningar, Läckö, Spiken och Kinnekulle. Men, säger de tillsammans, det känner väl de flesta redan till, även om dessa platser absolut bör besökas. Men när jag frågar om de varit i Borgvik som vi skrev om för ett tag sedan på webben skakar de på huvudet och säger att de nog ska åka dit. För just denna vackra och välbevarade bruksort kände de inte till.

Taggar: Hem, Mässor, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.