Bild
Nästa artikel
Nils och Ingegerd Karlsson

Nils och Ingegerd Karlsson

ELMIA 2013

Förväntningarna är höga bland de som nu strömmar in på mässan. Vi har intervjuat ett antal personer på väg genom grindarna och först ut är Nils och Ingegerd Nilsson från Brålanda i närheten av Vänersborg som kom till mässan redan på torsdag förmiddag.

Nils och Ingegerd har en Hobby 495 XLN husvagn som dras av deras SAAB. Vagnen har de haft i fem år men innan dess hyrde de husvagn några gånger och blev så frälsta att de köpte en egen. Nu är det inte bara Nils och Ingegerd som är frälsta av det mobila boendet för två av deras tre söner har också husvagn och de följer ofta med till deras favoritställen. Den tredje sonen bor utomlands, därför får man undanta honom, men man kan verkligen säga att hela familjen är husvagnsfrälsta. Som många andra uppskattar familjen friheten med det mobila boendet när de far iväg till favoritställen som Linköping, västkusten och nu senast Öland. Men att åka utomlands har inte stått högst på prioriteringslistan.

För Nils och Ingegerd är det fråga om en livsstil. Det var Ingegerd som pushade Nils att gå med på köpet under förutsättning att det var han som körde. Och det slutade naturligtvis med ett ja. Vagnen var då ett år gammal men hade bara varit uppställd och skicket utmärkt. Vid valet av vagn så tyckte de att hygienutrymmena var mycket viktiga och de tycker de har hittat en vagn som passar deras behov utmärkt.

Det här är deras femte besök på Elmiamässan men de har ingen tanke på att just nu byta vagn. Men det kittlar ju alltid att titta på vad som kommit men känslan går snabbt över när man kollar vad det kostar att byta, säger Nils med ett underfundigt leende.


Deras främsta tips till er andra är Vita Sandar vid Mellerud som de tycker är en mycket trevlig plats. Framför allt uppskattar de den familjevänliga atmosfären, poolen och naturligtvis även den fina stranden.

Men de vill vidare in till mässans alla godbitar och försvinner in i folkvimlet på mässan med förväntansfulla blickar.

Taggar: Hem, Mässor, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.