Bild
Nästa artikel
10.2013

10.2013

TIDNINGEN

Missa inte vårt nya nummer som vi fyllt med tester och restips. Mässextra med massor av bilder och nyheter från Elmia och Düsseldorf.

Resor: .Resor med tema är populärt och vi har ett reportage om en resa där ett antal svenska slott och herresäten besöks. Dessutom en riktig drömresa till Nya Zeeland. Just det landet är enligt undersökningar svenskarnas drömresmål och givetvis är det många som vill åka husbil i det avlägsna landet. Läs reportaget och få tips om ställen att se, hur du tar dig dit och var du kan hyra husbil i Nya Zeeland. Dessutom har vi en artikel om att hyra husbil i USA och Australien och södra Europa för dig som vill fly kylan.
Tester: Nya Hymer B-Klass är en populär serie helintegrerade husbilar och vi har testat Hymer B-klass 678. Dessutom den nya läckra Concorde Liner Centurion med slide-out i snabbkoll. Sist men inte minst tittar vi närmare på Knaus konceptvagn Caravisio.
Teknik: Vår läsare utrustade sin husbil med LPG-flaska innan långresan till Turkiet. Därmed kan han tanka gas på mängder av bensinstationer längs vägen. Intill LPG-flaskan har han kvar sin vanliga svenska gasolflaska.
Konsument: Övervintra utomlands, så mycket kostar det och det här bör du tänka på. Missa inte!
Årets ställplats: Närmare 3000 personer röstade i vår monter på årets ställplats. Vinnaren blev...

Läsartips: Enkla förändringar som ger krydda till ditt mobila boende.

 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.