Bild
Nästa artikel
Torsdagens vinnare av EcoRide cykel

Torsdagens vinnare av EcoRide cykel

ELMIA 2013

Vi på redaktionen gratulerar Mats Nyander från Vallberga, Laholm, till den fina EcoRide-cykeln som vi lottade ut. Det är en elcykel med ett värde av 11 000 som den lycklige ägaren nu kan ta med sig hem i husvagnen.

Det var ett mycket stort antal personer som röstade på vilken ställplats som ska koras till årets ställplats och bland de många som röstat drog vi så den förste lyckliga vinnaren av fem.

Mässmontern fylldes till bredden av längtansfyllda tävlingsdeltagare när klockan började närma sig tre och på exakta klockslaget startade vi så dragningen. Så bara minuter efteråt klev den lycklige vinnaren fram.
- Jag och min fru blev mycket glada över vinsten eftersom vi cyklar mycket men bara har en elcykel sedan tidigare. Den här kan ju fällas ihop och ryms i bagaget på vår bil, säger en leende Mats Nyander som reser väldigt mycket med den Solifervagn de reser med.

Kroatien, England och Sverige hör till de senaste resmålen och dessutom arrangerar de träffar då de är medlemmar i Club Solifer och nu senast träffen i Knäred där även danska Club Solifer deltog.

Idag lottade vi ut en cykel, men i morgon och på lördag är det två cyklar per dag som ska hitta sina ägare.

Kom förbi vår monter C01:70 och rösta du med men se till att vara där klockan 15:00 för att vara med i dragningen.
Det är ju inte fy skam att bli ägare till en vinst värd 11 000 kronor utan att behöva göra mer än att rösta på årets ställplats.

Taggar: Hem, Mässor, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.