Bild
Nästa artikel
Varning för bedragare

Varning för bedragare

begagnat

Om någon ringer på din annons för begagnad husbil eller husvagn på internet och utger sig för att vara en handlare som vill ta på sig försäljningsuppdraget ska du vara extra observant.

Just nu ringer någon eller några bedragare runt på begagnatannonser på internet och uppger att de är husbil/husvagnshandlare som erbjuder sig att ta fritidsfordonet som försäljningsuppdrag. Bland annat har personen sagt att de ringer från Caravanhallen i Stockholm och att de erbjuder en handpenning mot att nycklar, fritidsfordon och papper överlämnas.

- Vi har blivit kontaktade av personer som råkat ut för bedragarna och vill därför varna andra från att låta sig luras, säger Mikael Nilsson platschef på Caravanhallen i Haninge söder om Stockholm.
 

Caravanhallen har lagt ut informationen på sin hemsida.
Här kan du läsa mer om hur du handlar tryggare på sajter som Blocket.

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Bluffskådarnisse
2013-02-15 13:44

Exakt samma företeelse som pågår med bilhandel.
Samma sak gäller förstås här att man aldrig skall lämna ifrån sig något, bil, husvagn, nycklar, papper förrän man fått full betalning. Gör man detta ändå innan full betalning så får man stå där med hundhuvudet.
Man kan processa och bära sig åt för att få rätt i eftehand men det kostar en massa tid och pengar bara. Många av de här skojarna är mästare i att prata och verka trevliga och ärliga men man skall akta sig noga för dem.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.