Bild
Nästa artikel
Vin för husvagnsbruk

Vin för husvagnsbruk

UDDA

Att korka upp en flaska vin har nog många av oss gjort men nu kommer en för mobilboendet anpassad produkt.

Och vad kan vara lämpligare för mobilboende än en flaska Caravan Durif med en etikett som pryds av ett husvagnsekipage? Årgången är 2012 och har lagrats i 10 månader på Amerikanska och Franska fat. Lanseringen sker den 2:a september och vinet ligger i Systembolagets fasta sortiment med nr 6573.

Vinet görs av druvan Durif, Petit Sirah, och är ett ungdomligt, fruktigt och mycket smakrikt vin med tydligt rostad fatkaraktär. I doften finns aromer av kryddor, örter, mörka bär, plommon och choklad. Vinet har en tät mörk blåröd färg med mjuka men ändå närvarande tanniner.

Nu finns det ju redan sedan tidigare otaliga viner men som sagt, hittills inget med ett husvagnsekipage på etiketten vad vi känner till.

För dig som vill ha ett alkoholfritt alternativ ser det dock mörkare ut. Eller är det någon av våra läsare som känner till en alkoholfri produkt med en husvagn eller husbil på etiketten?

Taggar: Prylar, Nyheter, Recept

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.