Bild
Nästa artikel
Europas högsta husvagn till salu

Europas högsta husvagn till salu

UDDA

Det är fler spektakulära husvagnar till salu just nu. Den som rankas som Europas högsta finns också ute till försäljning, så missade du Europas största igår så är kanske detta ett alternativ.

Så här lyder annonsen för denna spektakulära tvåvåningsvagn:

Pris exklusive moms: 639 200kr
Kabe Royal Tower Hacienda 880 -09
Årsmodell: 2009
Färg: vit-röd
Typ: Husvagn, 2-axl
Info: Avdragbar moms, Besiktigad till och med Juni 2014. Vill du bo kungligare än de flesta? Vill du ha det lyxigt på semestern? Att köpa denna vagn gör dig till kungen på campingen. Sveriges enda tvåvåningsvagn säljs ut till dig som vill ha det lyxigare än vanligt på din campingsemester. Vill man utnyttja sin plats på campingen maximalt, då är denna vagn perfekt. 8 bäddar (3 i U-grupp, 2 långbäddar bak, 1 dinett samt 2 i L-soffa på övervåningen). ACC/klimatanläggning, CD-stereo, Elpatron 240V, Gasolflaska, Golvvärme, Markis med safariroom, Stödben, Taklucka Hecki, TV-antenn, Ugn, Vinterisolerad avloppstank, Värme-vattenburen. Altan på taket för härlig valfri utsikt. Platt-tv på övervåning, diskmaskin, centraldammsugare... JA DEN HAR MER ÄN DU KAN TÄNKA DIG! Finans till bra ränta kan ordnas. Korrekt reg nummer=FDB609
Totalvikt: 2650

Annonsen hittar du här: http://www.blocket.se/kalmar/Kabe_Royal_Tower_Hacienda_880__09_49019014.htm?ca=11&w=3
Taggar: Husvagn
Europas högsta husvagn till salu

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.