Bild
Nästa artikel
Kabes nya barnkammare!

Kabes nya barnkammare!

husvagn

Vi hälsade på hos Fritidscenter i Trollhättan och hittade en hett efterlängtad nyhet: Kabe Classic 780 DGDL!

Husbil & Husvagn har varit på en kort roadtrip då vi passade på att titta in hos Fritidcenter.se som har filialer i Göteborg och Trollhättan. Vi valde den senare för där står nämligen en av Kabes nya vagnar i Classicserien: 780 DGDL. Det är en rejält tilltagen tvåaxlad barnkammarvagn som längst bak har en stor barnkammare med egen L-soffa, toaletten och även duschen finns här. Mitt i vagnen finns en dubbelsäng för de vuxna och även många garderober. Längst fram finns i vanlig ordning en väl tilltagen rundsittgrupp som även kan bäddas upp till en stor säng.

Classicserien är riktad till de som vill ha en ny vagn från Kabe som trots det bantade priset ändå har kärnvärden som vinterduglighet kvar. Några av de dyrare seriernas egenskaper kan väljas till, men merparten av tillvalen är inte tillgängliga i classicserien. Trots det är detta en hett efterlängtad nyhet av barnfamiljer som som söker en vagn från Kabe med en trimmad prislapp. Mer detaljerad information om vagnen kan du läsa i framtida nummer av tidningen. Du har väl tidningen? Har du inte det kan du skaffa den här!
Taggar: Husvagn

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.