Bild
Nästa artikel
Caravan Stockholm 2014. Lördag!

Caravan Stockholm 2014. Lördag!

CS2014

Lördagen är den stora publikdagen på de flesta mässor och Caravan Stockholm är inget undantag. När insläppet började en stund innan klockan 10 samlades allt fler framför vår monter i entréhallen i väntan på att dörrarna till själva mässhallen skulle öppnas.

Hela dagen bjöd på spännande ativiteter, det var lek och spex för barnen men mer vuxna skämt från Babben Larsson som underhöll den månghövdade publiken. Även vår chefredaktör Jimmie Öbom drog mycket publik när han överlämnade plakett och blommor till Askersunds city camp som vann titeln "Årets ställplats 2013". Vi gratulerar återigen till den välförtjänta titeln!
Husbil & Husvagn representerades även idag på scenen av Pelle Kjörling som berättade om den resa i Tyskland som finns beskriven här på sajten.
Utställarna gladde sig åt de fina besökssiffrorna för både torsdagen och fredagen. Årets mässa drog mer publik än förra årets och stundtals var det trångt mellan montrarna på lördagen.
Njut nu av bildspelet, kanske fastnade du eller dina bekanta på bild, när ni strosade runt bland alla härliga fordon.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.