Bild
Nästa artikel
LMC ordnar Lego-tävling

LMC ordnar Lego-tävling

CMT-2014

LMC arrangerar en tävling i att bygga bästa Legobilen och aktiviteten i montern är stor. Men även bland vuxna är aktiviteten stor mässans första dag. Mässan håller på i hela 9 dagar!

Fritidsmässan i Stuttgart, CMT, är ett av de ledande evenemangen i södra Tyskland där mobilt boende är med. Här visar de mest framträdande företagen i branschen upp sig och det gäller även de som satsar på resmål och upplevelser utöver husbilar och husvagnar.

Här finns mer än 1900 utställare från 100 länder som tillsammans med publiken skapar Tysklands näst största mässa på en yta av 105 000 kvadratmeter. Publiken beräknas minst bli hisnande 200 000 och det är mer än 1000 journalister på plats.

Med det i bakhuvudet blir det lättare att förstå att det nio dagar långa arrangemanget är en mycket stor händelse, inte bara för barnen som knåpar ihop en husbil med hjälp av Legobitar, utan även för alla vuxna som vill klämma och känna. I år kanske mer än tidigare bland bilar som inte bara är vita, måhända en trend?
Taggar: Mässor
LMC ordnar Lego-tävling
LMC ordnar Lego-tävling
LMC ordnar Lego-tävling

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.