Bild
Nästa artikel
Så här ser det ut i Rothenburg o.d.T. Enligt många den mest tyska av alla tyska städer.
Så här ser det ut i Rothenburg o.d.T. Enligt många den mest tyska av alla tyska städer.

Lyssna på Husbil & Husvagns resefantast på mässan

CS2014

Du har väl lagt märke till att vi lägger ut restips på sajten mest hela tiden? Det är tips på platser i Sverige och platser längre bort. Följ med när vi berättar mer från scenen på mässan på torsdag, fredag och lördag! Men glöm inte att även besöka vår monter!

Pelle Kjörling, vår webbredaktör på tidningen Husbil&Husvagn, hittar du ofta ute på vägarna. Sedan 1969 har han rest mycket, inte minst i Europa där han känner till mängder med fantastiska resmål som han upptäckt under de kanske 35 000 vägmil han rest med olika fordonstyper. Dessa platstips delar han frikostigt med sig av här på Husbil&Husvagns hemsida, både som enskilda resmål och hela turtips. På Caravan Stockholm är du välkommen att lyssna på hans tips om vad som är besöksvärt i Tyskland. Kom förbi scenen när han beskriver en härlig tripp som plockar upp spännande resmål från Rügen och runt Tyskland i yttervarv. Välkommen!

I montern E:01 hittar du även övriga redaktionen. Kom och var nyfiken, prata med oss om dina funderingar och vill du får du gärna fråga Pelle om fler resmål än de han berättar om från scenen.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.