Bild
Nästa artikel
Adria Coral 670 SL Supreme 2021

Adria Coral 670 SL Supreme 2021

2021

Adrias husbilar är populära i Sverige. Nu får Coralserien bland annat dubbelgolv och ett takfönster som rentav ger atriumkänsla i sittgruppen. Missa inte våra första bilder!

Coral är en av Adrias bästsäljare och nu får den en rejäl teknisk och utseendemäsig makeover. Mycket av det tekniska är nu placerat i ett dubbelgolv vilket ger en helt plan golvyta inne i bodelen. Färskvattentanken är nedflyttad i golvet och har en framskjuten placering mellan hjulaxlarna vilket är bra för viktfördelningen. Garaget är rymligt och försett med mer praktiska detaljer. I bildspelet kan du se en Adria Coral Supreme 670 SL, den finaste varianten. De andra Coralvatianterna heter Plus och Axess. Planlösningen kallas SL vilket innebär att bilen har höga långbäddar och stort garage. Invändigt har det mesta fått ny design och möblerna känns mer integrerade än tidigare. Målet har varit en mer hemtrevlig känsla, döm själv om Adria har lyckats!
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.