Bild
Nästa artikel
AL-KO satsar stort på nya innovationer

AL-KO satsar stort på nya innovationer

CS2019

Ett fyrverkeri av uppfinningar, så beskriver AL-KO sina nya produkter på Caravan Salon Dusseldorf 2019 under mottot "We carry the caravanning of the future: light, comfortable, electrified". Kolla in vad de presenterat!

Vi har tidigare beskrivit vissa av de produkter som nu visas upp och kommer senare att presentera mer detaljerad information om de allra senaste.
  • Nytt Vario X-chassi: Konstruktionen spar upp till 30 procent chassivikt med bibehållen styrka.
  • Electronikuppdatering av ATC (AL-KO Trailer Control) för husvagnar upp till 3,5 ton. Effektivare och säkrare enligt AL-KO.
  • Niveleringssystemet HY4 uppdateras i oktober 2019 och får funktion för att se fordonets vikt integrerat i en app.
  • Nästa generation husvagnschassi visas upp i konceprform för att göra det möjligt för att husvagnar ska kunna bli elassisterade. Detta är nödvändigt för att eldrivna bilar ska kunna dra upp till 3,5 ton.
AL-KO Fahrzeugtechnik menar att de med dessa konstruktioner som nu visas upp ska understryka företagets vilja att förse fritidsfordonsbranschen  med lösningar för en fortsatt mobil framtid.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.