Bild
Nästa artikel
Bergholm skänker 176 000 från Elmia

Bergholm skänker 176 000 från Elmia

ELMIA2016

Bergholm, som bland annat säljer Knaus Travelino, har haft rekordförsäljning på Elmia och de skänker som förra året tusen kronor per såld husbil och husvagn till Rädda Barnen. I år blev det därför hela 176 000.

– Vi upplever en otrolig efterfrågan och har slagit nytt rekord, säger Patrik Jonsson, försäljningschef på Bergholm, efter årets mässa Elmia Husvagn Husbil. Han fortsätter Totalt sålde vi 176 fordon i montern, en ökning med 42 procent från förra året.

Under mässans fem dagar har modellerna för 2017 paketerats och presenterats för nyfikna besökare och potentiella köpare.

– En trend vi tydligt märkt är att fler än tidigare som kommit hit är sådana som funderar på att köpa sin första husvagn eller husbil, säger Patrik Jonsson.
 
I fjol sålde Bergholm 124 enheter under mässan. Årets siffra uppgår till 176, och innebär en ökning med 42 procent.

– Det är självklart en stor framgång för oss och våra fantastiska återförsäljare. Men vi är lika stolta över att, precis som förra året, kunna skänka 1 000 kronor för varje såld husbil och husvagn till Rädda Barnen, säger Lars Bergholm, vd på Bergholm.

Organisationen får därmed ett tillskott på 176 000 kronor till sitt arbete för barns rättigheter världen över.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.