Nästa artikel
Bilsportens dag
STORA NOLIA

Bilsportens dag

Publicerad 7 juni 2014 (uppdaterad 12 juni 2014)
Lördagen den 2 augusti är det rally! Då kommer Ramona Karlsson berätta för dig som besöker mässan Stora Nolia om sin fartfyllda vardag utöver att du kan klämma och känna på 2015 års nyheter av husbilar och husvagnar!

Det blir en dag fylld med bilar, produkter, aktiviteter, musik och föreläsare inom gocart, folkrace, rallycross, rally, racing och dragracingsporten!

Lyssna till Ramona Karlsson som håller en föreläsning om sin satsning mot den absoluta världseliten. Ramona är idag en av våra mest kända rallycrossåkare som tog sig till semifinal redan i VM-premiären i Portugal 5 maj. Clas Yngström med gruppen Sky High kommer under dagen att lira tung blues/rock så att du som besökare ska känna dig som om du satt i någon av New Orleans mörkaste, rökigaste källarlokaler med en iskall bira i handen…

Njut av en riktigt häftig, motorvrålande, avgasstinkande dag där du träffar kända och okända för att utbyta erfarenheter och inspireras för en framtid inom motorsporten. Dagen och natten avslutas på Piteå Havsbad med Bilsportsfesten.

Var med, dela upplevelsen och stämningen. Här pratar vi magi. Välkommen!

Arrangör av dagen är DLS Motorsport.

Stora Nolia i Piteå 2014
Mässan äger rum 2-10 augusti och i år är det Piteås tur att hålla i kalaset. För husbil- och husvagnsfantaster är det ett bra tillfälle att syna 2015 års modeller för första gången.
Självklart hittar du även oss från Husbil & Husvagn på plats!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.