Bild
Nästa artikel
Blå liten Hymer

Blå liten Hymer

2021

Plåtisen Hymer Free 540 med tillägget ”Blue Evolution” är en nyhet inför årsmodell 2021 som nog tilltalar de som efterfrågar färgglada husbilar. Den här sportiga husbilen är bara 5,4 meter lång men rymmer ändå fyra sovande.

Den nya Hymer Free 540 ”Blue Evolution” kommer att erbjudas i en begränsad upplaga och den är ett svar på en tidigare succémodell i blå metallic. Free 540 ”Blue Evolution” är byggd på Fiat Ducatos näst kortaste skåp på bara 5,4 meter och det gör den synnerligen smidig i stadsmiljö. Förutom Storm Blue Metallic lackering har den ett svart pop-up-tak, Fiats multimediasystem med 7 tums skärm och navigation. Sist men inte minst har den både ISOFIX-fästen för barnstolar och plats för fyra sovande och fyra bältade platser. För övrigt finns det mesta som ska finnas i en riktig husbil som dusch, toa, kök och ett välplacerat kylskåp med dubbelöppning vilket gör att det enkelt nås både inifrån och utifrån husbilen.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.