Bild
Nästa artikel
Bürstners husvagn Harmony 3

Bürstners husvagn Harmony 3

CS2018

För två år sedan bestämde sig Bürstner för att utveckla nya idéer om hur framtiden i fritidsfordon skulle kunna se ut. Det första resultatet var husbilarna Harmony 1 och 2 men nu är det dags för husvagnen Harmony 3. Följ med på en husesyn i konceptstudien!

Redan utsidan skvallrar om att det är en annorlunda Bürstner där annan grafik och färgsättning drar blickarna till sig. Trots detta är det inredningen som står ut med bland annat en helt ny planlösning.
Med nya detaljlösningar bildas en mer hemlik känsla, inte minst i köket. Bänkskivan har en reptålig stenliknande yta, helt utdragbara lådor, induktionshäll och en helautomatisk kaffemaskin integrerad med kylskåpet. Matplatsen kan storleksanpassas med en flexibel lösning.

Sängen är nedfällbar för att ge mer yta dagtid för sittgruppen och TV:n är även tänkt för att kunna visa en ständig bild som en tavla. Med panoramafönster får ytan dessutom betydligt bättre ljusinsläpp vilket hjälper till att få en annan känsla än de husvagnar normalt erbjuder. Även när det gäller belysningen är den placerad för att öka rymdkänslan.
Det tvärgånde hygienutrymmet har större yta än som är brukligt och en bakgrundsbelyst vägg vid duschen ger även det ett intryck som ökar känslan av rymd.

Missa inte att kolla in bildspelet på Harmony 3 och få en inblick i hur Bürstner tänker sig att framtidens boende i en husvagn skulle kunna se ut!

Planerar du att köpa/byta ditt fritidsfordon i år?

Taggar: Mässor, Bürstner

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.