Bild
Nästa artikel
Caravan Stockholm blev välbesökt

Caravan Stockholm blev välbesökt

CSTHLM2019

Upptakten på säsongen, mässan Caravan Stockholm, blev i stort sett lika välbesökt som den varit tidigare år.

Caravan Stockholm 2019 blev återigen till den härliga mötesplats i den mobila livsstilens anda som den förväntas vara. Både besökare och utställare ger intrycket av en lyckad mässa.

Även vi på Husbil & Husvagn är mycket tacksamma för den respons vi fick och tackar förstås alla som gett oss uppmuntrande kommentarer och tips!

Besökssiffrorna landade strax under 10 000, närmare bestämt 9 675 totalt! 

Årets mässa bjöd på ett stort antal fordonsfavoriter och det fanns allt från en husvagn i miniatyr till gigantiska, lyxiga husbilar och allt däremellan. På Destinationstorget och scenen spreds reseinspiration från Sverige och övriga Europa och för underhållningen stod komikern Robin Paulsson och sångerskan Shirley Clamp.

Har du inte redan kollat in våra reportage från mässan väljer du mässor i menyn så får du artiklarna samlade i en lista! En nyhet för året var att vi tog flera videofilmer och som vanligt finns även en rad bildspel!
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.